tisdag 30 mars 2010

Comeback

Nu är det länge sedan det skrevs något, anledningarna är många dels mycket att göra men också datorhaveri, har nu lånad dator tills vår kommer tillbaka. Under tiden som gått har vi levererat 4 tjurar i köttlådor, detta har varit mycket roligt då vi fått positiv feedback. Vi har sålt en pollad avelstjur till efter Bond av Onslunda samt fått uppbokningar av tjurar till nästa års betäckningssäsong.

Senaste veckan har tre kandidater till prövningsstationen fötts. En tjurkalv efter Roesti och en Ionescokviga, en är efter Usse och en Roestikviga samt en efter Remix och en Roestikviga. Alla dessa är unika i sin kombination i Sverige då ingen annan använder Roesti och inte många har doser efter Usse. Även Ionesco är mycket sparsamt använd i Sverige. Alla dessa franska semintjurar ligger på den maternella topplistan, Usse och Ionesco ligger också mycket högt upp även på den franska topplistan för köttegenskaper.

Vi har alldeles nyligen också fått tag i ett kylrum, som vi monterat ner och tagit hem.
Återstår nu att montera upp det på något trevligt sätt i ett av våra hus. Detta skall användas i vår köttlådeförsäljning, så att vi också skall kunna leverera vårat kvalitétskött även varmare månader.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar